Aluminiumdraad, draadjuwelen & design, dé nummer 1 in onze Schop.
Nog steeds actueel en altijd nieuwe ideeën.
Toen ik de draad begon te gebruiken, waren er nauwelijks boeken over deze techniek en weinig gereedschap in het bijzonder voor sieraden.

Een tang en draad voor mij was alles wat ik had en bij het maken van de ringen, ik miste de tool om de juiste ringmaat te vinden.
Met een rondhout kwam ik niet ver. En daarom heb ik de de Ringmandrel met Ringenmaten ontwikkeld om ringen in elke maat te maken.
In samenwerking met een groothandel heb ik de Ringmandrel laten produceren en deze wordt nu over de hele wereld verkocht en gebruikt. De Ringmandrel is herkenbaar aan het logo van mijn ontwerpbureau TrenDzign.
Toen ik deze tool ontwikkelde, had ik geen idee dat deze zo goed verkocht zou gaan worden en na slechts 2 jaar heeft een bedrijf mijn idee gekopieerd. Helaas heb ik er geen pattent op aangevraagd, maar voor mij het bewijs dat het een goed product is. 😉
Draad en alle gereedschappen en aanverwante artikelen vind je in onze webshop www.hobbytrend.eu