101 beurzen…

Het nieuwe jaar is alweer ruim een maand oud. Na een ontzettend drukke periode met veel beurzen, een geheel vernieuwde webshop en het schrijven van boek 3 (Aluminious), ben ik weer druk bezig met de voorbereidingen voor onze beurzen in 2014. De agenda staat bóórdevol!

Maar liefst 5 hobbybeurzen in de maand Maart!
We starten met de hobbysalon in Kortrijk (België) van 28 februari t/m 2 maart. Dan twee dagen tijd om de voorraad bij te vullen en op 5 maart gaan we weer opbouwen in Antwerpen (5 t/m 9 Maart).
Ook daar staan we 4 dagen, om vervolgens naar de Creatieve Hobby-en Handwerkdagen in Den Bosch te vertrekken waar we 13,14 en 15 maart onze producten presenteren.
Natuurlijk hebben we ook ingeschreven voor de Creativa in Dortmund 19-23 Maart en meteen daarachter naar Venray waar van 28 t/m 30 maart het Creaweekend plaats vindt.

Rijswijk is ook nog een optie op 4,5 en 6 April. Ik heb nog niet ingeschreven, maar ook daar zouden we graag van de partij zijn.
Als ik het zo bekijk, een hele intensieve maand, maar ik kijk er wel weer naar uit, altijd heel erg gezellig.
Leuk om onze klanten persoonlijk te ontmoeten en het hele sfeertje op zo’n beurs is altijd super!

Inmiddels hebben we ook in België en Duitsland een klantenkring opgebouwd en ontmoeten daar veel enthousiaste mensen! Het is zó leuk om al die blije e-mails te krijgen van mensen die besmet zijn met het Alu-virus en ons dan vertellen over de leuke reacties die ze krijgen op hun sieraden! Bedankt allemaal!

Dat is mijn drijfveer om vrolijk verder te gaan met het uitdenken van nieuwe toepassingen met dit onuitputtelijk product. Alhoewel sieraden favoriet blijft wordt boek 3 weer een algemeen boek, met natuurlijk ook wel sieraden, maar verder heel veel andere leuke toepassingen.

De titel die ik bedacht heb is Aluminous wire. Dit betekent “van aluminium” en zal ongeveer half april verschijnen. (A)Luminous betekend schitterend/stralend en dat is precies wat aluminiumdraad is, een schitterend product!
Natuurlijk hoop ik dat dit boek nét zo inspirerend zal zijn als de boeken AluDeco en AluJoux.
De variaties zijn in ieder geval onuitputtelijk.

En ben je niet zo’n fan van de draad? Ook scrapbookers en kaartenmaaksters komen bij ons niets te kort.
SizzixMartha StewardTim HoltzRangerEK Succes, noem het maar op.
Afgelopen maand ben ik naar Frankfurt geweest. Ik mocht daar demonstreren in de stand van mijn leverancier Vaessen Creative. Niemand minder dan Tim Holtz himself was daar 4 dagen lang mijn collega.
Natuurlijk even met hem op de foto, want die kans krijg je niet iedere dag;-)

Zelf ben ik helemaal onder de indruk van de Ebosser ! Een electrische stansmachine die werkelijk alle soorten stanzen en embossingfolders kan verwerken, óók de Sizzix sjablonen! De prijs is heel schappelijk en nu doen we er gratis nog 4 embossingsjablonen bij. Dus, zéker de moeite waard om eens te bekijken!

Ik verwacht natuurlijk dat ons “zigeunerleven”:  volgende maand weer veel leuke contacten oplevert.
Altijd een periode waarop ik me verheug! Misschien zien we elkaar nog wel op een van deze beurzen!

We hebben daar natuurlijk weer leuke akties, maar mocht je de beurs niet kunnen bezoeken? Niet getreurd. Ook op onze website www.hobbytrend.eu geven we leuke kortingen weg en vanaf €50,- is de verzending zelfs gratis!!

Misschien tot in Maart op een van onze beurzen?? ik kijk er naar uit!