We zijn weer back in town… Na een week opruimen, uitzoeken en versturen van bestellingen, zijn we weer helemaal bij.
De Creativa was super! Heel veel interesse voor AluJoux, in Duitsland was het nog niet bekend. Aardige mensen, stuk voor stuk. We kregen zulke lieve reacties en complimenten!
Vijf dagen beurs gaat echter niet in je koude kleren zitten. Tijdens de dagen was ons adrenalinepeil hoog en waren we helemaal in vorm, maar daarna kwam de klap!
Doodmoe!! Zondag, de laatste beursdag, hebben we de stand afgebroken, alles in de bus geladen en om 10 uur ‘s avonds reden we terug naar het huisje. Gelukkig hadden we nog een nachtje bijgeboekt, want terug naar Sittard hadden we niet meer gered.
Na snel wat gegeten te hebben zijn we doodmoe op bed geploft. Nog ff slapen en dan terug naar huis.Natuurlijk moesten we weer twee keer rijden. De standpanelen nemen zoveel plaats in beslag, dat mijn kleine busje alleen daarmee al volgeladen is. De voorraad kon er echt niet meer bij! Dus ‘s morgens vroeg met de eerste lading terug naar Sittard en ‘s middags nog een keertje terug.

Thuis alles moeten uitzoeken. Omdat we alles bij elkaar in dozen hadden gepropt, was dat een hele klus! Twee dagen ben ik bezig geweest om alles weer mooi uit te sorteren, maar er staan nog steeds van die restdozen die ik moet uitzoeken.
Volgende week is er nog een beurs ik Rijswijk waar ik me op het laatste moment nog heb ingeschreven. 30 en 31 maart en 1april. Deze beurs zal een stuk relaxter zijn en een stuk kleiner dan de Creativa, maar wel gezellig. Ik ben benieuwd hoe het hier zal gaan, want in Rijswijk heb ik twee jaar geleden de eerste keer gestaan met de Aluminiumdraad.
Toen had ik er voornamelijk homedeco mee gedaan met een beetje sieraden. Nu, met de nieuwe soorten draad, is het hopelijk toch weer een vernieuwend.

Beurzen draaien bevalt me wel. Leuk zo, het contact met mensen en heel leuk om ze enthousiast te zien over het product. Half Dortmund loopt nu met een Alujoux ring rond, en dat is best wel grappig.

Mijn Dochter was enkele weken geleden in spanje en ze smste me dat ze in de trein tegenover een meisje zat, die een AluJoux ring droeg.. haha.. dat vond ik nou echt super! Dat geeft wel voldoening zal ik maar zeggen.

Vol nieuwe ideeën en geïnspireerd door de voorbereidingen van de beurzen ga ik weer verder met mijn tweede boek AluJoux. Nu eens geen HomeDeco maar alleen sieraden.. want dat trekt toch het meest!