Nog even snel een bericht, maar de tijd vliegt! Elke minuut is kostbaar zo vlak voor een beurs.
Het was me het weekje wel en voor mij is het nog lang geen weekend!
Sterker nog: mijn weekend begint pas over twee weken, wanneer de beurs weer voorbij is en alles opgeruimd….. maar zo ver is het nog niet.Nog ff 3 dagen vliegen en controleren. In Duitsland moet je zelfs een sticker op je auto hebben, een “umweltschutzplakette” of zoiets, anders riskeer je een flinke boete. Deze is alleen te krijgen over de grens, bij garages of benzinestations met werkplaats.
Gelukkig woon ik vlak aan de Duitse grens, dus lekker makkelijk en vandaag dus maar even zo’n sticker gekocht.
Het begint langzaam overzichtelijk te worden, maar wat een berg dozen! Omdat ik alles thuis heb neergezet, zodat ik ‘s avonds lekker door kan werken, lijkt het nét een doolhof. Gelukkig dat André mijn vriend daar geen probleem mee heeft. Sterker nog: hij vindt het wel gezellig zegt hij, terwijl hij tussen de dozen door manouvreerd met nóg een pakket dat afgeleverd wordt.
De gang staat ook al vol, de voordeur gaat nog nét open. De bezorger van GLS deinsde letterlijk achteruit toen ik de deur open maakte en hij de gang in keek.
Oeps, zei hij… past dit er nog bij?? hahaha, tja, ik moest zelf inderdaad even zoeken naar een plekje, maar de deur ging tóch nog dicht ;-).
Gelukkig heeft hij de keuken niet gezien! De eettafel staat vol met spullen, dus ‘s avonds met het bord op schoot op de bank, tussen de aludraadjes, waarmee ik nog snel wat voorbeelden maak.
Och ja.. Dré heeft gelijk… best wel gezellig 😉

Ook heb ik mijn bedrijfsnaam nog even aangepast, zomaar tussen de bedrijven door, alsof ik niks te doen heb ;-). Naast HobbyTrend heb ik namelijk de naam Trendenz, die staat voor het produktonwerpen wat ik doe in de hobbybranche.
Ik heb er nu Trendzign van gemaakt. Trend (spreekt voor zich) en zign (van sign) .. dat vond ik wel wat, want Trendenz vond ik te algemeen… Over welke “enzovoorts” heb je het dan? werd mij wel eens gevraagd.. en dan stond ik met de mond vol tanden..

Het zoeken naar nieuwe trends en tekenen (signs) van nieuwe trends is toch wel waar ik mee bezig ben in de hobbywereld.
En dan proberen op deze trends vooruit te lopen door een nieuw produkt te bedenken, zodat de creatieve uitspattingen van mijn klanten steeds weer vernieuwend zijn. Een hele uitdaging maar wel leuk om te doen! Dus Trendzign past ook veel beter bij mijn bezigheden, dus nu was het de tijd om te veranderen. Niet te lang wachten..

Met het veranderen van je bedrijfsnaam veranderd er natuurlijk heel wat, dus daar moet je goed over nadenken. Nieuwe visitekaartjes, Logo aanpassen, website en domein vernieuwen, het is een hele klus.
Natuurlijk ook niet iets wat je zomaar doet, omdat je eigenlijk weer opnieuw gevonden moet worden op het internet.
Maar daarom alvast voor iedereen die het leest.. binnenkort ben ik dus te vinden op de nieuwe website: http://www.trendzign.com dus hopelijk komen jullie daar eens een kijkje nemen!? Ik verwacht dat hij nog vóór de beurs online is, maar nog even dus te bereiken onder http://trendenz.nl

Wat ga ik vanavond doen? Je raad het vast… alujoux.nl ! Maar toch ook even een momentje van ontspanning. Er treedt een hele leuke band op in ons favoriete café in Sittard. Dus ff weg tussen de dozen… tenminste als ik de voordeur nog vindt !