Eindelijk weer een berichtje op mijn blog.
Zoals ik al zei in mijn eerste bericht, ik ben geen trouwe blogger ūüėČ maar ik doe mijn best!

Ondertussen is er veel gebeurd. Een nieuw boek AluJoux uit , het eerste (AluDeco)  in de herdruk en enkele beurzen, o.a. de KreaDoe, met veel interesse voor de Aluwire. Ik kan wel zeggen: Het Alu-Virus heeft toegeslagen!

Niet alleen in Nederland, maar vooral ook Frankrijk en nu ook Duitsland is in de ban van de (alu)ring!
Mijn leverancier kan het niet snel genoeg aanslepen en daarom heb ik mijn eigen voorraadje ingeslagen om mijn klanten te blijven voorzien van dit nieuwe goud.. haha

De KreaDoe was weer een succes en ik heb weer veel nieuwe mensen warm kunnen maken voor deze verslavende hobby. Het grappige is, dat ik mijn voorbeelden overal op internet zie opduiken! Ze worden “in productie” genomen en goed verkocht op diverse websites en forums.
Het is een beetje vreemd om mijn eigen hersenspinsels te koop te zien staan als zijnde “zelf gemaakt” en ik moet er toch nog een beetje aan wennen. Maar ja.. dan had ik geen instructieboek moeten schrijven!
Toch ook wel een eer dat mensen de moeite nemen om de instructies te lezen en mijn voorbeelden mooi genoeg vinden om ze na te maken…. ex√°ct na te maken zelfs…. iedere keer een kleine shock als ik ze tegen kom omdat ze meteen herkenbaar zijn!

Ondertussen ga ik natuurlijk vrolijk verder met het uitdenken van nieuwe creaties, die ik dan toch nog even voor mezelf houd.. ūüėČ ja.. nog even maar……. heeeeerlijk!

Hopelijk verkoopt het AluJoux boek net ¬†zo goed als het eerste, dan kan ik misschien nog een 3de boek samenstellen, want geloof het of niet, ik zou zo alweer een boek kunnen vullen…

Tot de volgende keer maar weer… hopelijk binnenkort..
Bedankt voor het lezen van mijn gezever…

groetjes, Marianne