Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste bericht geschreven heb. Maar ondertussen heb ik dus niet stilgezeten! Zoal ik al vertelde hebben we na de beurs in Dortmund  de smaak te pakken van de beurzen en heb ik ook nog op de beurs in Rijswijk gestaan. In vergelijking met Dortmund een kleine beurs, maar wel gezellig! Veel leuke nieuwe mensen ontmoet en ook hier weer leuke reacties op de draad! Voor André en mij een relaxed weekend, om 5 uur klaar met werken en ‘s avonds lekker eten en vroeg naar bed. Normaal gaan we altijd door tot in de late uurtjes, dus dit was voor ons echt vakantie!
Echt heerlijk uitgerust kwamen we thuis! ;-)Ondertussen zullen jullie wel denken, krijgt ze nou nooit genoeg van die aluminiumdraad? Nou… nee, nog lang niet! Er zijn zoveel leuke en nieuwe mogelijkheden, dus voorlopig blijft het voor mij hobby nummer 1 ! Met al die nieuwe soorten draad, komt natuurlijk ook veel nieuwe inspiratie die ik graag wil uitwerken… Voor mij dus geen lentekriebels, maar Alu-kriebels!!

Het nieuwe boek vordert gestaag. Mijn hoofd loopt over van de nieuwe ideeën en de Alujoux collectie krijgt steeds meer stijlen erbij, van romantisch tot funky, maar ook robuust/modern. Eigenlijk voor elk wat wils, ook met dikkere draad en natuurlijk met de nieuwe draad diamond en embossed. Superleuk is ook de platte draad om mee te werken. Op de beurzen leuke workshops gegeven, waar ook de roosjes van platte draad erg gewild waren..

Op mijn website www.alujoux.nl staan wel wat foto’s, maar ik moet natuurlijk ook nog wat bewaren voor het boek ;-), dus ik kan/wil nog niet alles laten zien. Maar hier toch al een tipje van de sluier opgelicht….

De 3mm draad is ook te gek voor het maken van sieraden! In combinatie met dikke glaskralen heel mooi! Een beetje stoer en krachtig, dus “force” vond ik wel een geschikte naam voor deze lijn.

Natuurlijk ook wat romantische sieraden gemaakt onder de noemer “fancy”. Voortgeborduurd op de keltische vormen van het eerste boek, in combinatie met bloemen en ornamentjes. Heel anders, maar ook hier zijn liefhebbers voor denk ik. Hier alvast een voorproefje van een bloemenring die ik op de beurzen al heb laten zien, samen met een bijpassende ketting.

De “funky” lijn wordt gemaakt van de felle kleurtjes aluwire. Heerlijk opvallend en echte blikvangers dus. Ook voor kinderen heb ik een leuke reeks sieraden bedacht, waaraan ik in het boek ook een paar pagina’s wil besteden.
Als met al hoop ik dat ik genoeg pagina’s ter beschikking heb voor al mijn creaties..! Volgens mij kan ik nog wel een paar boeken vullen… maar na boek 2 lijkt het me ook heel leuk om een online versie te maken. Daarin kan ik tenminste steeds verder uitbreiden..
Ik hou jullie op de hoogte!

groetjesss!!