Alujoux blogbericht

 Mijn bezigheden van dit moment?
Mijn nieuwste hobby: Sieraden maken van aluminiumdraad en dat is zóóó verslavend!! Wat begon als een opdracht van mijn leverancier ter promotie van het aluminiumdraad, is voor mij dagelijks werk geworden. Vorig jaar is mijn AluDecoBoek uitgekomen over deze draad en geloof het of niet…. de verkoop is gigantisch! Inmiddels ben ik alweer begonnen aan deel twee, en dit komt uit in Augustus.Ondertussen heb ik een ook naam bedacht voor mijn “collectie”, nl.  zodat deze makkelijk te traceren is op het world wide web.. haha
Een natuurlijk is de bijbehorende website ook al gelanceerd: http://www.alujoux.nl/  en deze zal gevuld worden met foto’s, demofilmpjes en de nieuwste ontwikkelingen..
Dus… more to come!!

Wat kunnen jullie nog verwachten van deze blog? Tja.. dat is nog de vraag. Natuurlijk zullen jullie me steeds wat beter leren kennen, want ongemerkt laat je toch van alles los over je leven en je verleden. Maar ik zal proberen het interessant te houden. Verder zal proberen jullie op de hoogte te houden van de projecten waar ik aan werk, over nieuwe probeersels en ideeën die me te binnen schieten, of die ik uitgewerkt heb, en de beurzen die ik bezoek…

Voorlopig valt er nog genoeg te melden.. op dit moment vooral over de voorbereidingen voor de beurs! Want dan ontstaan er meestal weer nieuwe creaties en technieken die ik natuurlijk graag met jullie wil delen. Op het youtubekanaal van HobbyTrend  zet ik dan een filmpje neer, in de vorm van een kleine workshop, zodat je het zelf even kunt proberen..Maar WAARSCHUWING: Eenmaal aluwire aangeraakt, and you are hooked!!