Ondanks dat er wel het een en ander te vertellen valt over mijn werk, hobby’s en vooral mijn belevingen op deze aardbol, ben ik niet zo’n blogger. Toch wil ik hier toch een poging wagen om jullie een beetje een idee te geven waar ik zoal mee bezig ben, mocht het iemand interesseren.
Daarom eerst maar even in het kort mijn levensloop.

Ik ben geboren in Voerendaal op 1 december 1964 en daar heb ik ook tot mijn 42ste gewoond.
Opgegroeid in een liefdevol gezin met 6 kinderen en twee hardwerkende ouders die een Verf en Behangzaak runden.
Van jongst af aan ben ik creatief bezig geweest. Dit werd ons met de paplepel ingegeven, want elke zondagmiddag zaten we met z’n allen rondom de keukentafel en dan werd er van alles geknutseld met verf, klei, hout , papier enz. Altijd waren we vlijtig in de weer, met mijn moeder als bedenkster van allerlei leuke knutselwerkjes.
Daardoor leerde ik ook al op mijn 4de jaar breien en haken en op die leeftijd werd dus mijn fijne motoriek en mijn creativiteit flink geprikkeld en ontwikeld, iets waarvoor ik mijn ouders eeuwig dankbaar ben.

Ook mijn broers en zus hebben hun creativiteit daaraan te danken en zijn ook zij nog steeds actief als beeldend kunstenaar, timmerman en kunstschilder.

Natuurlijk heb ik gewoon mijn schooltijd doorlopen, maar eenmaal volwassen was het toch de creatieve sector die me het meest aansprak.
Ik ben dan ook al snel workshops gaan geven en vond een baan bij een creativiteitsgroothandel waar ik de grafische afdeling runde en productontwikkeling deed.
Na 11 jaar met plezier daar gewerkt te hebben, kriebelde toch mijn ouders ondernemingsgeest en heb ik de stap gewaagd om op mezelf te beginnen.

wordt vervolgt…